Torenzicht Lienden

Huwelijk

Een trouwerij is een van de meest bijzondere gebeurtenissen in uw leven. Zalencentrum Torenzicht is uitermate geschikt om uw dag gasten te ontvangen, een receptie te organiseren. Wij kunnen voor u een heerlijke lunch, een gezellige toast met Champagne, een mooie- lekkere bruidstaart, een feestelijke receptie en een geweldig diner of een feest organiseren. Wij horen graag uw wensen en geven u onze ideeën.

Zalencentrum Torenzicht heeft een grootte parkeerplaats voor de deur, ideaal voor u en uw gasten.

Heerlijke lunch

U kunt kiezen uit een mooi keuzemenu of een buffet samenstellen.

Spectaculaire bruidstaart

Onze huisbakker, bakkerij ‘t Suikertuintje kan de bruidstaart geheel naar uw wens samenstellen. U kunt kiezen voor een traditionele bruidstaart in lagen maar denk ook eens aan petit fours.

Toasten met Champagne of prosecco

Een toast uitbrengen maakt uw huwelijk extra feestelijk. Wij verzorgen Champagne of prosecco. Beiden ook mogelijk in rosé variant.

Feestelijke receptie

Van 20 tot 450 personen is het mogelijk om een receptie te geven. Wij kunnen diverse soorten koude en warme hapjes verzorgen.

Geweldig diner

Wilt u uw gasten verwennen met en heerlijk diner? U kunt u in Zalencentrum Torenzicht met uw groep dineren . U kunt kiezen voor een samengesteld keuzemenu of een koud-warm buffet.

Gezellig Feest

Vind u het gezellig als u gasten samen met u komen feesten, dan hebben wij daar mooie arrangementen voor!
DJ’s & bands, vaak is muziek een van de belangrijkste dingen op uw feest. U wilt dat uw DJ/band/artiest kwalitatief goed is, maar ook de juiste uitstraling is zeer belangrijk. Deze mensen moeten er voor zorgen dat het dak eraf gespeeld wordt tijdens uw feest. Komt u er zelf niet uit? Dan hebben wij de juiste contacten om voor uitstekende muziek te zorgen.

Versiering en vervoer

Decoratie en versieringen worden steeds meer een begrip tijdens feesten en partijen. Wij spelen hier volledig op in. Wij versieren en decoreren de zaal op de manier zoals u het wilt! We kunnen de zaal naar verschillende mogelijkheden aankleden. Zo kunnen we de zaal heel stijlvol aankleden, of juist heel feestelijk, of met een chique uitstraling. Bij Zalencentrum Torenzicht behoort dit alles tot de mogelijkheden! Heeft u zelf ideeën? Vertel ze aan ons en samen zorgen wij ervoor dat uw feest een prachtige uitstraling krijgt.

Het vervoer van en naar een locatie is belangrijk. Het liefst wacht u niet te lang en wordt u graag vriendelijk geholpen. Zalencentrum Torenzicht werkt met diverse vervoersbedrijven samen zodat u op een gepaste wijze van A naar B kunt. Of u nu iets slechter te been bent of met een grote groep bent: wij zorgen ervoor dat u veilig thuiskomt!